Wie zijn wij

Missie & Visie
Bij TriKado bieden we kleinschalige zorg aan mensen met een (verstandelijke)beperking. Dit doen we door het werken in een kadowinkel, dus middenin de maatschappij. Bij TriKado vinden we het belangrijk dat mensen met een beperking zoveel mogelijk meedoen in de samenleving.

Doelstelling
TriKado vindt het belangrijk om mensen met een beperking een volwaardige werkplek te bieden, waar de begeleiding is afgestemd op de mogelijkheden van mensen.

TriKado gaat ervan uit dat elk mens zich graag gewaardeerd voelt en met respect benaderd wil worden. Wij werken hieraan door mensen te stimuleren, activeren, kijken naar ontwikkelingsmogelijkheden, passende werkzaamheden en verantwoordelijkheden te geven. Wij doen dit vanuit een positieve benadering.

TriKado is een kleinschalige dagbesteding, waarmee we inspelen op de huidige ontwikkelingen in de zorg en in de maatschappij. TriKado biedt kwaliteit en de betrokkenheid bij de medewerkers is groot.

Voor elke medewerker stellen we een begeleidings/activiteitenplan op. Zo halen we samen het maximale uit elke medewerker en gaat ontwikkeling hand in hand met plezier in werken

Erwien van Harten

In januari 2013 heb ik het initiatief genomen om te starten met TriKado, een kadowinkel waar mensen met een (verstandelijke) beperking een werkplek hebben. Ik vind kleinschalige zorg belangrijk, medewerkers krijgen de begeleiding die nodig is en worden zoveel mogelijk betrokken bij alle werkzaamheden binnen TriKado.

Sinds 1983 werk ik in de zorg. Hiervan heb ik 15 jaar gewerkt in een soortgelijke kadowinkel. Daarnaast heb ik op diverse groepen gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook heb ik een aantal jaren in de verslavingszorg gewerkt.

     

Medewerkers

Bij TriKado werken en kunnen mensen met een (verstandelijke) beperking werken.

Lijkt het je leuk om ook bij TriKado te komen werken, dan hebben we een kennismaking gesprek en je komt een dagje meewerken. Daarna kijken we dan, of TriKado een geschikte werkplek voor je is.
Je krijgt een TriKado gids, daarin staat alle informatie over TriKado en als je vragen hebt kun je die natuurlijk altijd stellen.